Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs pridružio se Restart koaliciji

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs pridružio se Restart koaliciji, potpisavši u subotu u Bjelovaru sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima sa SDP-om, HSS-om i Snagom.

Koalicijski sporazum s predsjednikom Nezavisne liste Damira Bajsa potpisali su prdsjednik SDP-a Davor Bernardić i predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Bernardić je u izjavi izrazio zadovoljstvo što se koaliciji pridružio i Bajs, za kojega je rekao kako je jedan od najuspješnijih hrvatskih župana, ističući da je zadatak koalicije nakon pobjede na izborima biti “čupanje” građanki i građana iz gliba korupcije koji im je priuštio HDZ.

Bernardić: Predstoji nam borba protiv najvećeg virusa – virusa HDZ-ove korupcije

“Od danas sam još sigurniji u našu pobjedu. Predstoji nam borba protiv najvećeg virusa koji je pogodio Hrvatsku – virusa HDZ-ove korupcije. Protiv korupcije ćemo se boriti svim sredstvima, mijenjajući zakone, postrožujući kazne, ali i reformirajući pravosuđe”, poručio je.Dodao je kako župan Bajs najbolje zna kako je to kada je na vlasti “HDZ-ov maćehinski odnos prema Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, što stanovnici ove županije sigurno nisu zaslužili”.

“Ovo je županija vrijednih i poštenih ljudi koji žele živjeti od svojega rada i žele se razvijati. Naša koalicija to će im i omogućiti”, naglasio je Bernardić te građane zamolio da izađu na izbore i “kažu ‘ne’ lopovluku koji su morali gledati zadnje četiri godine”.

“Kažite ‘ne’ Vladi koja je zbog korupcije morala promijeniti 11 ministara i koja je korupciju praktično ozakonila. Kažite ne trgovačko-žetonskoj koaliciji Bandić.Plenković.HNS”, naglasio je.

Bajs: RESTART-u sam se pridružio jer su građanima potrebne promjene

Bajs je istaknuo je da se Restart koaliciji pridružio jer su građanima potrebne promjene, posebno naglasivši potrebu decentralizacije.

“Mi ovdje želimo veću brigu o poljoprivredi, želimo decentralizaciju, želimo da se projekti svuda odvijaju, a ne samo u Zagrebu”, kazao je.

Komentari