Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar podržao inicijativu ‘Zaštitmo hrvatsku kunu’

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar komentirao je jednu od Facebook objava inicijative “Zaštitimo hrvatsku kunu” te je poručio kako je ispunio formular za volontiranje.

U svom saborskom mandatu Ivan Pernar bio je poznat po politički nekorektnim izjavama, raznim nepopularnim teorijama (zavjere) te izbacivanjima iz sabornice.

Nakon što se na posljednjim parlamentarnim izborima nije uspio kandidirati na vlastitoj listi, ovog ljeta je priopći kako traži novi posao. Na kraju ga je i našao te trenutno ‘bookira’ izlete za Karaku na Peskariji.

Nakon što su Hrvatski suverenisti pokrenuli inicijativu za prikupljanje potpisa i provođenje referenduma o zadržavanju kune kao nacionalne valute te očuvanju monetarnog suvereniteta, inicijativu je podržao i Pernar.



Screenshot Facebook

Naime, na Facebook objavi inicijative “Zaštitimo hrvatsku kunu”, povodom stjecanja osam tisuća pratitelja, Pernar je komentarom poručio kako je ispunio formular o volontiranju. Komentar je ubrzo naišao i na velik broj pozitivnih reakcija i komentara.

Komentari