Bitka za Split se zahuktava! Puljak prozvao Petrova, pa dobio odgovor: Kad se povuče more, ostane glib

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Bitka za Split se opasno zahuktava, a na jučerašnjem sučeljavanju kandidata za gradonačelnika grada pod Marjanom, glavna tema je bila – seks.

Ivica Puljak trpio je napade zbog skandala u koji su upleteni njegovi bliski suradnici, kandidat za zamjenika gradonačelnika Boris Ivošević i bivši gradski vijećnik Centra Luka Baričić.

Naime, u javnost su izašle poruke seksualnom sadržaja koje je Baričić izmjenjivao s djevojkom Aleksandrom iz Srbije, a čija se sestra Milica, navodno maloljetnica, trebala sastati s Ivoševićem.

Puljak: Licemjerno, mi navodnu ljubavnicu Petrova nismo komentirali
Puljak je sinoć udario kontru na napade te je licemjerstvom ocijenio događaj još iz 2015. godine, kada je navodno otkrivena afera s ljubavnicom šefa Mosta Bože Petrova.



“Nitko od nas o tome nije rekao ni riječi, a jučer je Nikola Grmoja u Saboru govorio da Puljka treba uništiti. Ja pričam o licemjerju. Ja pričam o tome da onaj tko među nama nije imao seksualne maštarije prvi baci kamen na tog gospodina”, rekao je Puljak.

Stigao odgovor Petrova
Nije dugo trebao čekati odgovor iz Mosta. Božo Petrov sve je komentirao objavom na Facebooku.

“Kad se povuče more, ostane glib. I hvala ti, Puljak, na tvom pozivu da se valjam u tom tvom glibu. Sorry, to nije moje prirodno stanište. Rađe ću pokušati raščistiti blato, bit će dugoročno blagotvorno.

Umjesto da udaljiš od sebe ljude, koji ne prežu ni od iskorištavanja političke moći da bi dovukli nekoga u krevet, ti se praviš blesav i beskrupulozno napadaš ad hominem one koji nemaju veze s ovom aferom pokušavajući stvoriti dojam u javnosti da su svi političari isti. A nisu.

Jesu li se možda Kerum i HDZ “ušuljali u glave” tvojih suradnika? I bili duboko u njima, tim glavama? Umjesto da stvari nazoveš pravim imenom, ti korištenje vlasti kako bi se lakše snubilo maloljetnice pokušavaš opravdati neviđeno sramotnom difamacijom seksualnosti osoba s invaliditetom kao takvih, na što te upozorila i njihova pravobraniteljica.

‘Zar si u završio tečaj za seksualnog terapeuta’
Umjesto da ljude oko sebe čije je ponašanje i zrelost daleko ispod potrebnog za obnašanje javne dužnosti, koja ne služi da bi se nekoga dovuklo u krevet, nego radilo za opće dobro, smjestiš gdje im je mjesto, ti izigravaš psihoterapeuta govoreći o seksualnim maštarijama.

Zar si u međuvremenu završio tečaj za seksualnog terapeuta, a da pritom nisi naučio čak ni razliku između mašte i pokušaja njezine realizacije? Umjesto da pokažeš crtu i razliku između sebe i HDZ-a, ti idiotariju koju su tvoji suradnici ovih dana otvoreno priznali, pokušavaš relativizirati uz pomoć prokazane laži o mojoj navodnoj ljubavnici iz 2015., srušenoj i službeno na sudu u Zagrebu, što ti je, vjerujem, dobro poznato, ali ti je očito jedino bitno nabaciti što više blata na ozbiljnu političku konkurenciju u javnom prostoru u paničnom i patetičnom pokušaju skretanja pažnje s vaše blamaže i političkog sunovrata. Itd.. itd..

Btw, Puljak.. dosad nisam imao potrebe komentirati stvarnu aferu tvojih diletanata o kojima bruji cijela država. Nisam jer vjerujem da politika može biti bolja i drugačija. Uz to, ova afera sama o sebi i akterima i bez komentara kaže SVE. Za koga radiš, Puljak? Što misliš kome pogoduješ, kad braniš vlastite svinjarije, umjesto da podvučeš crtu i na svom primjeru pokažeš kakvu Hrvatsku i Split vidiš jednog dana? Što misliš koliko će ljudi koji apstiniraju od politike, danas lakonski reći: “Svi su isti!” Što misliš, koliko će se HDZ-ovaca, protiv kojih se ti navodno tako energično boriš, danas smiješiti? Imaš priliku pokazati drukčiju, bolju Hrvatsku. Budi spreman čistiti loše, a ne relativizirati loše”, napisao je Petrov.

Komentari