BIT ĆE VESELO! Zdravko Mamić najavio novu presicu: Popratite oluju u Mostaru koju sam pripremio svima…

Damir Krajac / CROPIX

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić najavio je novu izvanrednu konferenciju za novinare. Bivši čelnik Dinama, koji je zbog izvlačenja 52 milijuna kuna iz kluba pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, trenutno se nalazi u Bosni i Hercegovini, a nova u nizu njegovih presica ovoga će se puta održati u Mostaru.

“Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11 sati u dvorani Princess, na 6. katu hotela Mepas u Mostaru popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine – press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko!”, najavio je Mamić na svome Facebooku, prenose Sportske novosti.

Mamić je krajem svibnja podnio i tužbu Europskom sudu za ljudska prava “zbog povrede prava na pravično suđenje, kršenja presumpcije nedužnosti te nezakonitog oduzimanja imovine od njegove supruge”.

Braću Mamić čeka još i suđenje za aferu Dinamo 2 u kojem je optužnica podignuta, a obojica su i pod istragom zbog podmićivanja sudaca Županijskog suda u Osijeku. 

Komentari