Čačićeva savjetnica upravo došla s godišnjeg. Nazvali smo je i pitali je li u samoizolaciji

Facebook

Vijest objavljena na Regionalnom Tjedniku o Nataliji Martinčević, savjetnici župana Varaždinske županije Radimira Čačića, te njenom dvotjednom putovanju u Kubu u jeku pandemije koronavirusa, odjeknula je poput bombe.

Opuštanje na suncu, a korona vlada

“Kako je moguće da se županova savjetnica sa svojim Reformistima opušta na suncu i pijesku, dok se cijela Hrvatska i žitelji Varaždinske županije bore s epidemijom koronavirusa, te nije li sramotno da sada kada je najteže ne bude na svojoj funkciji”, pitaju se novinari ovoga portala.

Kada je otputovala, s kim je otputovala, kada se vratila, te je li sada u samoizolaciji, pitanja su na koja je Natalija Martinčević odgovorila našem portalu:

Tražili smo objašnjenje

“Morate znati da je ovo politički napad. Na godišnji sam sa suprugom otišla prije nego li su ikakve mjere stupile na snagu i dok su još radile škole. To je putovanje za koje sam štedila godinu dana, koje sam uplatila puno ranije, a ponavljam – otišli smo prije nego li se moglo predvidjeti da će nas ovako nešto zadesiti”, objasnila nam je županova savjetnica.



Dodala je i kako je sada zajedno sa suprugom u samoizolaciji:

“Na meti sam jer napadam Čehoka”

“Naravno, iako u vrijeme našeg boravka na Kubi nije zabilježen niti jedan slučaj oboljenja, u samoizolaciji ćemo provesti 14 dana”, kazala je Natalija Martinčević za Otvoreno.

Ponovila je kako je ova njezina situacija iskorištena za politički napad jer je ona kao vijećnica Reformista “oporba koja žestoko napada Čehoka”.

Komentari