‘BESRAMNI SU’ Bulj: U BiH sam gledao suborce kako ginu dok je Plenković bio slabokrvan

Foto: Srdjan Vrancic/Cropix

MOST je tražio da se Željka Komšića proglasi nepoželjnom osobom u Hrvatskoj. Plenković im je na današnjoj presici nakon sastanka vodstva HDZ-a odgovorio.

“To su ljudi koji za Hrvate u BiH nisu učinili ništa. Oni žele vidljivost i kritiku vlade. Oni su teško poraženi pa su se onda sjetili da se Komšića proglasi personom non grata. Zašto to nisu učinili 2006.? Ili 2008?” pitao je Plenković.

Mostov zastupnik Miro Bulj uskoro se oglasio na Facebooku. Prozvao je Plenkovića zbog nesudjelovanja u ratu.

“Plenković upravo javno postavlja pitanje što su to Mostovci napravili za Hrvate u BiH i odbija odgovoriti na pitanje hoće li podržati inicijativu Mosta da se Željka Komšić proglasi nepoželjnim/persona non grata na teritoriju Hrvatske!



Ponovo nema hrabrosti kao što nije imao željeza i krvi dok sam ja koji nisam ništa učinio za Hrvate u BiH godinu dana ratovao na teritoriju Bosne i Hercegovine, braneći Hrvate, BiH i Hrvatsku!

Gledao sam svoje suborce kako ginu dok je Plenković bio slabokrvan, a dok su Grlić Radmanovi privatizirali Agroproteinku kako bi sad on sad bio najbogatiji ministar! Besramni su, baš besramni”, piše Bulj.

https://www.facebook.com/mirobuljMOST/posts/pfbid038N2yBagwvduXde9ZVW99dpZan7mreQwKDubiMvwxDva6AShkWZVNGPJkprJSZ1N8l

 

Komentari