BEROŠ: U ovim nekakvim sljedećim koracima bi se kao Vlada zahvalili zdravstvenom sustavu za sve ovo što radi, jer opterećenja su velika

Premijer Andrej Plenković obišao je u utorak zgradu nove bjelovarske bolnice, vrijednu 270 milijuna kuna, u društvu ministara zdravstva Vilija Beroša i financija Zdravka Marića.

Nova zgrada bjelovarske bolnice dovršena je i čeka uporabnu dozvolu, a da bi profunkcionirala treba je opremiti.

O tomu, kao i o modalitetu otplate kredita podignutih za bolnicu razgovarat će danas s predstavnicima Vlade bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić, koji je zajedno s bjelovarskom gradonačelnikom Darijom Hrebakom dočekao članove Vlade.

Ministar Vili Beroš je rekao kako će Vlada naći načina da pomogne.– U ovim nekakvim sljedećim koracima bi se kao Vlada zahvalili zdravstvenom sustavu za sve ovo što radi, jer opterećenja su velika. Naime mi uz normalan posao koji je svakodnevan radimo još i s COVID-19 bolesnicima što svakako zahtijeva dodatan angažman i trud naših djelatnika. Svima od srca hvala, a ja vjerujem da će Vlada naći načina nešto organizirati, poručio je ministar Beroš.

Komentari