Bernardić odbio komentirati izjave Milanovića o datumu izbora

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić odbio je u subotu komentirati nezadovoljstvo njihovog predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića datumima izbora, no složio se s njim kako 22. prosinca i 5. siječnja “nisu najbolji datumi za što veću izlaznost građana” te da bi bilo bolje da izbori nisu u vrijeme blagdana.

“Već sam rekao da neću komentirati izjave predsjedničkih kandidata pa tako ni Zorana Milanovića. Za komentare morat ćete pitati njih.Ono što osobno mogu reći je da bih volio da izlaznost na predsjedničke izbore bude čim veća, a zasigurno ovaj datum predsjedničkih izbora nije najbolji datum za što veću izlaznost građana”, naglasio je Bernardić.

“Izbori su prilika da pokažu svoj stav. Zato je bitno da što više građana izađe na izbore, stoga smatram da bi bilo bolje da ti datumi predsjednički izbora  ne dolaze u vrijeme blagdana” ustvrdio je predsjednik SDP-a.

Na pitanje kako komentira činjenicu da IDS nije potpisao Deklaraciju o borbi protiv korupcije te Miletićevu izjavu kako im je “SDP ponudio sa zakšnjenjem”, Bernardić je istaknuo kako SDP ima korektan odnos s IDS-om.



Komentari