Berislav Mlinarević: Ako građani žele bolje sutra, moraju izaći na izbore

Danas je u Osijeku održana završna konferencija za medije kandidata za gradonačelnika Osijeka Berislava Mlinarevića.

Mlinarević se zahvalio svima koji su izašli na izbore u prvome krugu i dali mu glas. Naglasio je da želi potaknuti sve one koji žele izaći i one koji ne žele da ipak izađu na izbore.

“Želim reći da je ova borba bila teška. Ja sam izašao van kao osoba koja nema političkog iskustva. Vidjeli ste moje prvo predstavljanje, na njemu sam rekao da je 5 do 12 i ja zaista tako mislim“, rekao je.

Mlinarević smatra da dolazi prijelazno razdoblje koje će biti ključno.



“Mislim da je ovo prijelazno razdoblje, da su to prepoznali i u Splitu i u Šibeniku i u svim drugim gradovima. Međutim, sama izlaznost građana Grada Osijeka je bila premala, nije shvaćen taj povijesni trenutak, da za Grad Osijek i Hrvatsku dolazi novo financijsko razdoblje koje bi trebalo potaknuti razvoj grada i moramo biti svjesni da to trebaju činiti ljudi koji to znaju“.

Mlinarević je poručio da se mora zaokrenuti priča u drugome smjeru. „Moramo zaokrenuti sve te negativne smjerove koji su se do sada događali. Iz tog je razloga ovo povijesni trenutak za Grad Osijek“.

“Utakmica je bila teška, uz svu onu silu vojske moje konkurencije i svu sile politike koja ih je podržavala uspio sam ući u drugi krug i ja se nadam da će me sada u ovome krugu građani podržati. Još jedanput ih pozivam da izađu van, biraju bolje sutra, jer ako žele bolje sutra moraju izaći na izbore“, istaknuo je Mlinarević.

Komentirao je i pitanje novinara oko ranije izjave da će se u slučaju pobjede Ivana Radića politika voditi iz središnjice.

“Gospodin Radić je mlada osoba koja je već sada stranački vojnik i vrlo će vjerojatno djelovati tako”, zaključio je.

Komentari