Beljak brutalno opleo po Zurovcu: Sad odgmiži, bivši predsjedniče mladeži HDZ-a

Foto: prigorski.hr

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) i bivši gradonačelnik Samobora, Krešo Beljak danas je putem svog facebook profila izvrijeđao člana stranke FOKUS i gradonačelnika Svete Nedelje, Darija Zurovca.

FOKUS po HSS-u

Beljak se danas obrušio na stranku FOKUS, a razlog toga je priopćenje Darija Zurovca u kojem je rekao da se HSS prodao HDZ-u: “Zanimljivo je da sada HSS-ovci u medijima optužuju stranku Fokus zbog naše inicijative da predsjednik bude iz oporbe i da to budemo mi, kao stranka centra, a istovremeno oni su tajno pregovarali s HDZ-om i prodali se za tu fotelju”

Zurovec je nastavio u istom tonu: “Jasno je da je Fokus imao puni legitimitet pregovarati na koji god način želi, za razliku od HSS-a, koji, budimo realni, Skupštinu ne bi vidio da im SDP nije poklonio ulazna mjesta na listi.”

Oštar odgovor Beljaka

Naravno, Krešo Beljak nije dugo čekao na odgovor, a FOKUS je optužio da je od HDZ-a primao novac za kampanju: “Loleku i Boleku, najprije reci tko ti je dao novac za stranačku kampanju, a onda ću možda komentirati tvoje izljeve. Smiješan si lažove podli, ali to je tvoja stvar. Vrijeme će pokazati tko je kome na prodaju, tko se kome prodao, a tko nije niti neće.”



“Ja sigurno i dokazano na prodaju nisam, ma koliko lažljivi klaunovi i bijednici poput tebe pričali i davali izjave protiv mene. Mirno spavam i nisam u strahu da će me reketariti i “voziti u prtljažniku” sumnjivi stranački donatori i “mecene”.

A sad odgmiži, bivši predsjedniče mladeži HDZ-a, zajedno sa svojim bivšim HNS-ovcem i ostalim otpadom iz svih stranaka koje ste skupili u jednokratnu prevaru zvanu Fokus”, poručio je Beljak u svom facebook statusu.

Komentari