Bauk: Homoseksualac je stvar spolne orijentacije, a peder je stvar karaktera, stoga ne budimo pederi!

Na izjavu MOST-ovog Nikole Grmoje da u “antipedofilski zakon, koji namjerava predložiti Saboru, želi ugurati i zabranu ‘LGBT propagande’ mlađima od 18 godina”, u srijedu se u Hrvatskom saboru osvrnuo SDP-ov Arsen Bauk. 

On je u Saboru u srijedu oštro osudio prijetnje koje su zbog te izjave dobili Grmoja i Božo Petrov.

“Solidariziramo se s njime i svatko tko takne Grmoju kao da je taknuo svakog od nas”, rekao je Bauk.

No, osvrnuo se na Grmojine izjave o pedofiliji i LGBT propagandi.“LGBT osobe nisu bolesnici, a pedofili su kriminalci, kolega Grmoja, to znamo”, istaknuo je Bauk. Napomenuo je da su u SFRJ homoseksualci bili kriminalci po kaznenom zakonu do 1977. godine te da je do tada osuđeno 1500 homoseksualaca.

“Homoseksualac koji vozi avion je pilot, lezbijka koja rodi dijete mu je majka, homoseksualac koji krade je lopov, lezbijka koja pjeva je pjevačica. To su naši sugrađani jednako vrijedni i ravnopravni kao mi i ne traže da ih toleriramo nego poštujemo. Kažu ljudi da je biti homoseksualac stvar spolne orijentacije, a da je biti peder stvar karaktera. Poštujte homoseksualce to su naši sugrađani, a ne budimo pederi”, naglasio je Bauk.

Komentirao je i izjave Bože Petrova.

Naime, on je branio Grmoju pri čemu je istaknuo da se “manjine trebaju probuditi i shvatiti da im mi to toleriramo”.

Tko koga tolerira?

Bauk se ironično zahvalio predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću što kao dio parlamentarne većine tolerira njih iz parlamentarne manjine, pa krenuo navoditi primjere tko koga tolerira, na bazi etničke, nacionalne, parlamentarne pripadnosti.

“Gospodin Radin, koji je manjina, ali je u većini, tolerira gospodina Petrova, koji je u saborskoj manjini, a Petrov, koji je u etničkoj većini, tolerira Radina koji je u nacionalnoj manjini… Parlamentarna većina bi bila manjina, da nema manjina…”, naglasio je Bauk.

“Kada sve to skupa gledamo ne zna se uopće tko koga tu tolerira, a sve je počelo kada je Grmoja u istu rečenicu stavio LGBT propagandu i pedofile. Što je tu normalno možemo se zapitati” zaključio je Bauk, objavio je Telegram.

Komentari