Bartulica: Obrt Sandre Benčić više puta u blokadi, a takvi bi vodili grad. Svih se propituje samo ove iz platforme Možemo! ne

Predsjednik Kluba Domovinskog pokreta i novoizabrani vijećnik u Gradskoj skupštini Stjepo Bartulica misli da je premijer Andrej Plenković uoči drugog kruga namjerno pustio netočnu informaciju da će se njegova stranka udružiti sa SDP-om u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i podržati dosadašnjeg župana Damira Bajsa kako bi osujetili pobjedu HDZ-ovog kandidata Marka Marušića.

“Sa SDP-om nismo niti ćemo razgovarati”, poručuje Bartulica.

Što se pak tiče potpore HDZ-a kandidatu za gradonačelnika u Zagrebu Miroslavu Škori Bartulica kaže da je odnose dviju stranaka potrebno relaksirati, ali i da se Plenković mora prestati ponašati kao da je vlasnik političke scene i da on smije odlučivati tko smije sudjelovati, tko ne.

“Benčić nije u stanju voditi ni jedan mali obrt, a vodila bi grad”

Dotaknuo se i platforme Možemo i izrazio sumnju da ta ekipa, kaže, može voditi grad jer nisu znali voditi ni svoje vlastite poslove.



“Obrt koji je vodila Sandra Benčić, jedna od vodećih ljudi platforme Možemo, je kroz zadnjih godinu dana ili više bila pod blokadom. Taj obrt, bez ijednog zaposlenika, za navodno EU savjetovanje, nije uspio normalno poslovati”, kaže bartulica i pita se kako može gospođa Benčić upravljati cijelim gradom s milijardama u proračunu kad nije uspjela ni obrt bez zaposlenih.

Dodaje kako to trebamo propitivati.

“To trebaju mediji propitivati s obzirom na to da će ta gospođa voditi grad. To je samo jedan primjer kako se kritički gleda na svaku izjavu Miroslava Škore, svaki detalj njegovog poslovanje, a kod drugih se ignorira”, kaže Bartulica.

Dodaje kako on nameće temu o iskustvu.

“Dakle tko ima kompetencije, znanje, vještine da vodi ovakav grad. Složeni sustav s velikim brojem zaposlenika, a nisu u stanju vlastiti mali obrt voditi. Prema tome to je legitimno pitanje, u svakoj zemlji bi to bilo legitimno pitanje. Samo se izgleda pripadnike Možemo! to ne pita”, naglasio je Stjepo Bartulica u N1.

Komentari