Bartulica na društvenim mrežama komentirao korupciju i ‘aferu Janaf’. Odgovorio mu je glasnogovornik Vlade

N1

Zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica na društvenim mrežama osvrnuo se na ‘Klub? Dragana Kovačevića i na to što on predstavlja u Hrvatskoj i zašto možemo još korupcije očekivati u Hrvatskoj.  

“Svakim danom imamo priliku saznati nove detalje o famoznom klubu u Slovenskoj 9. Predsjednik vlade se ne uzrujava previše što su mu ministri tamo bili u vrijeme lockdowna, a oni sami ne vide nikakav problem s takvim ponašanjem”, napisao je saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica na društvenim mrežama.

Dodao je kako takva opskurna okupljanja daju pravu sliku kako duboka država izgleda kod nas.

“Ona voli djelovati u mraku daleko od očiju javnosti, a sad je, barem jednim djelom, razotkrivena pa možemo svakodnevno slušati smiješne izjave onih koji nemaju srama ni obraza”, piše Bartulica.



“Već duže vrijeme tvrdim da naša stabilnost zapravo znači teška ekonomska stagnacija i nazadovanje. Kovačević je bio dugo na čelu Janafa i valjda je bio dio naše stabilnosti, kao i mnogi drugi kadrovi HDZ-a i SDP-a”, piše saborski zastupnik.

Smatra kako ono što Hrvatskoj treba jest da se utjecaj politike ograniči i makne iz realnog gospodarstva.

“To se odnosi na sva javna poduzeća od HEP-a, Hrvatskih voda, Hrvatskih šuma i ostalih. Dok se to ne dogodi, možemo očekivati još korupcije skrivene ili neskrivene”, napisao je Stjepo Bartulica na Facebooku.

 

Zanimljivo, ali ispod Bartuličinog napisa na Facebooku reagirao je glasnogovornik Vlade Marko Milić koji je saborskog zastupnika podsjetio kako ministri nisu bili u ‘Klubu’ u vrijeme lockdowna.

 

Komentari