Banožić se natjecao u pucanju puškom i pištoljem: Nije objavio svoje rezultate

Foto: MORH

Ministar obrane Mario Banožić održao je u srijedu 21. rujna 2022. u Ministarstvu obrane redoviti godišnji brifing s članovima Vojno diplomatskog zbora (VDZ) akreditiranim u Republici Hrvatskoj.

Tom je prilikom istaknuo je kako je proračun Ministarstva obrane najveći od vremena Domovinskoga rata, a što će omogućiti daljnje ulaganje u opremanje, modernizaciju i infrastrukturu te nastavak unaprjeđenja standarda, uvjeta života i rada pripadnika Hrvatske vojske.

Ministar Banožić sudjelovao u natjecanju

Foto: Morh

Osim toga, ministar obrane je i zapucao.Naime, uoči redovnog godišnjeg brifinga, članovi Vojno diplomatskog zbora na automatskom strelištu “Vrapčanski potok” održano je natjecanje u gađanju puškom i pištoljem u kojem je sudjelovao i ministar osobno.

O ovom događaju pohvalio se i na svom Facebook profilu, ali osim što je najuspješnijim strijelcima uručio nagrade, o svojim rezultatima nije napisao niti slova. Možda je ministar samo skroman, a moguće je i da na streljani baš i nije briljirao, no jedno je sigurno. Ako ništa drugo, “vazduh” je morao pogoditi.

Komentari