BANOŽIĆ: Bez profesionalnog djelovanja Zapovjedništva za potporu nema pobjede

Srdjan Vrancic / CROPIX

Ministar obrane Banožić u ponedjeljak je u povodu 20. obljetnice ustrojavanja Zapovjedništva za potporu, uputio čestitku pripadnicama i pripadnicima ove postrojbe, naglasivši da bez njihove profesionalnosti i djelovanja Zapovjedništva nema ni pokreta, ni uspjeha, ni pobjeda.

– Čestitam vam 20. obljetnicu Zapovjedništva za potporu. Iza vas, iza naraštaja vaših prethodnika je predani rad, golemi napor kako bi naša Hrvatska vojska mogla obaviti sve svoje zadaće”, naveo je ministar Mario Banožić u čestitici svim sadašnjim i bivšim pripadnicama i pripadnicima te postrojbe, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH (MORH).

– Bez vašeg djelovanja koje je često u drugom planu, iz sjene, bez vašeg entuzijazma, bez vaše profesionalnosti nema ni pokreta, ni uspjeha, ni pobjeda! Potpora je srce, pokretač svake organizirane oružane sile, dodao je Banožić. Ističuće kako se pripadnici Zapovjedništva za potporu ne zadovoljavaju s prosječnošću, nego su pomicali i pomiču granice.

– Svoje sposobnosti, svoja htijenja pokazali ste nebrojeno puta, omogućivši i ostvarivši za Hrvatsku vojsku, ali i naše građane u nevolji, prijeko potrebnu potporu, dodao je u čestitci Banožić.



Komentari