Bandić za najam 151 vozila daje 4.5 milijuna kuna. Traži i 4 Audija, 3 BMW-a ili Mercedesa C klase

Milan Bandić/Matija Habljak/PIXSELL

Žele uzeti u najam i šest limuzina srednje klase, poput Forda Mondea ili Opela Insignije ili jednako vrijedno vozilo te jedan automobil također srednje klase, poput Audija 4, BMW-a 3 ili Mercedesa C klase

Grad Zagreb raspisao je novi natječaj za najam 151 vozila, a što planiraju platiti 4,5 milijuna kuna, a isti je raspisan jučer i objavljen na Elektroničkom Oglasniku javne nabave. Rok za dostavu ponuda je mjesec dana, a riječ je o istom natječaju koji je raspisan u studenom prošle godine. Tada je bio poništen jer su sve ponude bile daleko iznad tražene.

U natječaju traže 77 automobila niže klase te 52 donje srednje klase. Žele uzeti u najam i šest limuzina srednje klase, poput Forda Mondea ili Opela Insignije ili jednako vrijedno vozilo te jedan automobil također srednje klase, poput Audija 4, BMW-a 3 ili Mercedesa C klase (s diesel motorom i snagom od minimalno 147 konja). Automobile planiraju uzeti u najam na godinu dana, prenosi Index.

Nabavlja se i 10 električnih automobila te tri dostavna vozila i dva kombija.



Iz Ureda gradonačelnika rekli su kako će vozila koristiti: komunalno redarstvo, prometno redarstvo, predstavnici vijeća gradskih četvrti i mjesne samouprave, služba prijevoza gradske uprave i Gradske skupštine, razni izvidnici i službe gradske uprave u čijem je opisu posla terenski rad, kao i drugi zaposlenici gradske uprave prema potrebi.

Komentari