Bandić otkiro s kim će surađivati nakon izbora: Sa svima kojima je Hrvatska na srcu

Foto: Tomislav Pavlek / POOL / HINA

Čelnik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić izjavio je u utorak nakon predaje izborih lista Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kako je spreman nakon izbora surađivati “sa svima kojima je Hrvatska na srcu”.

„Spreman sam surađivati sa svima kojima je Hrvatska na srcu, i bolji život naših sugrađana. Kao što smo surađivali s ovom vladom – na projektima, a ne foteljama, tako ćemo surađivati i s novom vladom ”, kazao je Bandić i poručio da Stranka rada i solidarnosti nudi europski Zagreb za europsku Hrvatsku.

“Naše ime je naš program i naši rezultati”, dodao je.

Bandić je rekao da građane ne zanimaju “prodavači magle i sijači iluzija, sijanje straha i podjela na crvene i crne” već rezultati na polju rada i zapošljavanja, demografije, obrazovanja. Smatra da će mu na izborima njegov dosadašnji rad pomoći,  a ne odmoći “jer se rad isplati”.



Nije želio odgovoriti na pitanje o anketama koje Stranci rada i solidarnosti daju slabe šanse jer “na hipotetska pitanja ne odgovara”, a čelniku Domovinskog pokreta Miroslavu Škori, koji spominje “žetončiće i uhljebe”, poručio da će s njim polemizirati “kada napravi kotec a ne europski Zagreb”.

Stranka rada i solidarnosti na parlamentarne izbore izlazi u šest izbornih jedinica, prvoj, drugoj, šestoj, sedmoj, trećoj i devetoj, a program i izborne liste predstavit će na konferenciji za novinare u četvrtak.

Komentari