BANDIĆ ČASTI Svaki od 37.024 stanovnika Donjeg grada dobit će po jednu ciglu i skoro jedan cijeli crijep

Facebook stranica Radio Studenta, Strah od Slobode (SOS) na kojoj se često ukazuju na najblaže rečeno problemi vođenja Grada Zagreba od strane Milana Bandića i njegove stranačke i korupcijske hobotnice primjetila je kako je gradonačelnik Bandić s doniranim novcem krenuo u peglanje vlastitog imidža uputivši obilatu pomoć u Donji grad, gradsku četvrt koja je najviše stradala u potresu.

Naime kako piše SOS tamo su, prema službenim podacima, do 7. travnja prijavljena čak 4.842 oštećena objekta ili stana.

“Prema obavijesti poslanoj Donjem gradu, kada se dostavljena nesebična pomoć u građevinskom materijalu raspodijeli, svakom prijavljenom može pripasti čak 8 cigli i 7 crjepova, odnosno svaki od 37.024 stanovnika Donjeg grada dobit će po jednu ciglu i skoro jedan cijeli crijep. Nećemo biti nepravedni, pa ćemo spomenuti da uz ciglu i crijep svakom stanovniku Donjeg grada može pripasti i 20 centimetara letvi, 11 centimetara štafli te 8 grama čavala.

Kada građanima, koji gradsku blagajnu pune najvećim prirezom u državi, zatreba konkretna pomoć, veliki opsjenar poseže za donacijama da bi im udijelio mrvice, bez jasnih kriterija za raspodjelu, ali s jasnom vizijom obmanjivanja javnosti o svojim zaslugama”, piše na Facebook stranici Strah od Slobode.



 

Komentari