Bačić odgovorio Milanoviću: Neka konačno kaže tko su mu bili poslovni partneri dok izbivao iz politike

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Potpredsjednik HDZ-a Branko Bačić odgovorio je u srijedu predsjedniku Milanoviću kako nema argumenata za privatizaciju ACI-ja pa ga proziva zbog sata dobivenog u ACI-ju, koji je kasnije darovao.

“Današnjom izjavom o poklonjenom mi satu od strane ACI-ja, predsjednik Zoran Milanović podsjetio me na našu raspravu od prije sedam godina u Hrvatskome saboru. Naime, kao dugogodišnji predsjednik NO ACI-ja i zastupnik u Hrvatskome saboru, protivio sam se za hrvatski turizam pogubnoj, privatizaciji ACI-ja koju je tada počela Vlada Zorana Milanovića”, napisao je Bačić na svom Facebook profilu.

Dodao je i kako mu je, u odgovoru na pitanje i argumentaciju o štetnosti takve privatizacije, Zoran Milanović, “u nedostatku argumenata”, uzvratio da je na poklon od ACI-ja dobio skupi sat.

“I tada sam mu odgovorio, kao i sada, da nisam urar, niti poput njega, procjenitelj vrijednosti satova, ali kako poklonjeni mi sat na proslavi 25. obljetnice ACI-ja, zajedno s brojnim drugim osobama koje su godinama ‘gradili’ ACI i kojima su također uručeni pokloni, vrijedi višestruko manje. I ne samo to, taj sam sat kasnije poklonio, odnosno donirao”, rekao je Bačić.


Pitao Milanovića tko su mu bili partneri kad je izbivao iz politike

Također, Milanovića je upitao tko su mu bili poslovni partneri dok je izbivao iz politike.

“Kao što Milanović vjeruje u moje poštenje i odgovornost prema biračima, tako i ja vjerujući u njegovu odgovornost prema biračima očekujem da konačno transparentno kaže tko su mu bili poslovni partneri dok je kratko vrijeme izbivao iz politike”, napisao je Bačić.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u srijedu je odgovorio na izjavu HDZ-ovog Branka Bačića da ga vidi kao prvog koji bi otišao na godišnji nakon izbora.

“Išao bih roniti s onim Omega satom od 5 tisuća dolara koji je on dobio na poklon od direktora ACI-ja i onda ga dao svom prijatelju, jer ne roni i ne zna engleski pa nije znao pročitati koliko je sati”, odgovorio mu je Milanović.

Dodao je da vjeruje u Bačićevo poštenje, marljivost i odgovornost prema hrvatskim građanima te da vjeruje da će to, ako kojim slučajem pobijede on i njegova većina, nastaviti raditi i nakon izbora.

Komentari