ATENTAT NA VUČIĆA: Naručen iz Južne Amerike, ponuđena ogromna svota novca

Flickr

Atentat na srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića naručen je iz Južne Amerike, a likvidaciju je u prvoj polovini veljače trebao izvršiti snajper, bivši vojni specijalac, koji je prema saznanjima Europola i ranije odrađivao “crne operacije” za mafiju i zapadne službe, pišu srbijanski mediji.

Prema saznanjima Europola atentat na Vučića neposredno je naručio vođa zloglasnog kavačkog klana Radoje Zvicer, koji se, prema obavještajnim podacima, trenutno nalazi u Južnoj Americi i to najvjerojatnije u Kolumbiji. Zvicer je preko posrednika za ubojstvo angažirao bivšeg vojnog specijalca.

“Atentator je prema podacima Europola već radio takozvane crne operacije za mafiju i zapadne službe. Za ovaj posao obećan mu je honorar od milijun dolara plus svi troškovi i logistika. Isplanirano je detaljno i njegovo izvlačenje iz Srbije nakon atentata i trajno smeštanje u jednoj zemlji Južne Amerike”, prenosi izvor iz MUP-a Srbije koji je upoznat s dojavom Europola.

“Jedan plan je bio da to bude urađeno na nekom javnom skupu. Drugi plan je bio da se presretne Vučićeva kolona i izazove prometna nesreća nakon koje bi došlo do likvidacije”, prenosi izvor srpskih medija.



Komentari