Alkoholizirani 23-godišnjaci napali tinejdžere na Viru, jedan je posegnuo i za bocom te je optužen za pokušaj ubojstva

Foto: Jonathan Cohen/Flickr

Dvojica 23-godišnjaka na Viru napali su i ozlijedili 18-godišnjaka i maloljetnika u njegovom društvu zbog čega je jedan osumnjičen i za pokušaj ubojstva.

Prema izvješću PU zadarske, 23-godišnjak je mladićima (18-godišnjaku i maloljetniku) zadao više udaraca u glavu nakon čega je došao i drugi 23-godišnjak i udario 18-godišnjaka staklenom bocom o glavu.

Nakon toga razbijenom bocom nanio mu je više ozljeda u predjelu vrata i glave te su oba 23-godišnjaka nastavili udarati drugu dvojicu.

Zbog zadobivenih ozljeda i pružanja liječničke pomoći 18-godišnjak i maloljetnik su prevezeni u Opću bolnicu Zadar, gdje su 18-godišnjaku utvrđene teške tjelesne ozljede, dok je maloljetnik lakše ozlijeđen.



Obojica 23-godišnjaka su ubrzo uhićena u blizini mjesta događaja te dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje kojom prilikom im je utvrđeno prisutnost alkohola u organizmu.

Prvi 23-godišnjak koji je sudjelovao u incidentu državljanin je Bosne i Hercegovine kazneno je prijavljen za sudjelovanje u tučnjavi, a drugi 23-godišnjak koji je posegnuo za bocom je hrvatski državljanin te je kazneno prijavljen za pokušaj ubojstva.

Do incidenta je došlo jučer, 19. kolovoza oko 00.40 sati u Viru, na Šetnici Jadro.

Komentari