Ako nista znali kako Most stoji po pitanju pobačaja, pogledajte ovaj video

Damjan Tadic / CROPIX

Na službenom Facebook profila Bože Petrova objavljen je video u kojem vodeći čovjek Mosta objašnjava kakav je stav Mosta na temu pobačaja.

“Naš je stav baš kao i stav svih medicinskih fakulteta u RH da ljudski život počinje od začeća. I stoga ćemo se zalagati da se poduzmu sve potrebne mjere za zaštitu života. Također naglašavamo kako ćemo se i nadalje zalagati da svi djelatnici u zdravstvu imaju pravo na priziv savjesti koji je civilizacijska vrednota i ljudsko pravo i koje kao takvo mora ostati zaštićeno i u našoj domovini. Sve ovo govorim kao predsjednik Mosta, ali jednako tako i kao otac, liječnik i vjernik”, rekao je Petrov.

BOŽO PETROV: LJUDSKI ŽIVOT POČINJE ZAČEĆEM



Naš je stav baš kao i stav svih medicinskih fakulteta u RH da ljudski život počinje od začeća. I stoga ćemo se zalagati da se poduzmu sve potrebne mjere za zaštitu života. Također naglašavamo kako ćemo se i nadalje zalagati da svi djelatnici u zdravstvu imaju pravo na priziv savjesti koji je civilizacijska vrednota i ljudsko pravo i koje kao takvo mora ostati zaštićeno i u našoj domovini. Sve ovo govorim kao predsjednik Mosta, ali jednako tako i kao otac, liječnik i vjernik.#PODIJELI

Gepostet von Božo Petrov am Freitag, 28. Februar 2020

Komentari