VIDEO Ivica Kostelić: Moj dom je sada izbrisan s lica zemlje

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić prije nekoliko dana objavio je emotivan video u kojem je skrenuo pažnju na prekomjernu sječu šume na Medvednici. Janica i Ivica odrasli su na ‘Brdu’, kako su odmilja zovu Zagrebačku goru.

Hrvatska legenda je na svom Facebooku i Instagramu objavio video kako trči opustošenim dijelom Medvednice. U svojoj objavi je napisao: “U spomen. Kada se jednog dana s veseljem vratiš u svoj mir i vidiš da je on izbrisan s lica zemlje…”

U spomen



Kada se jednog dana s veseljem vratiš u svoj mir i vidiš da je on izbrisan s lica zemlje…uključite zvuk

Gepostet von Ivica Kostelic am Freitag, 13. März 2020

‘Ovo je moj dom. Ovo je bilo moje trkalište’, a onda se prikaže poruka: ‘Kada srušimo posljednje stablo, kada ulovimo posljednju ribu, kada otrujemo posljednju rijeku, tek tada ćemo shvatiti da ne možemo jesti novac.’ Kostelić je video objavio prije četiri dana i danas su ga kontaktirali predstavnici Hrvatskih šuma.

Ivica je na svom Facebooku novom objavom informirao svoje fanove.

“Drago mi je što su predstavnici Hrvatskih šuma brzo reagirali na moju prijašnju Facebook i Instagram objavu. Pozvali su me da zajedno razgledamo teren u šumi Marča kod Ivanić Grada na kojem je izvršena sječa te me upoznali sa svojim načinom rada u šumi uz kratku poduku iz šumarstva, a ja sam im iznio svoj pogled. Hrvatske šume su ove jeseni planirale pošumljavanje dijela tog istog terena na kojem nema dovoljno pomlatka i volio bih da nam se pridružite u ovoj akciji te poduprete pošumljavanje ne samo ovdje nego i u svakoj drugoj prilici”, piše u objavi Ivica Kostelić, prenosi Večernji list.

Drago mi je što je su predstavnici "Hrvatskih šuma" brzo reagirali na moju prijašnju Facebook i Instagram objavu….

Gepostet von Ivica Kostelic am Mittwoch, 18. März 2020

Komentari