VIDEO Haski ili ljubomorni kućni ljubimac

screenshot

Neki bi ljudi rekli kako životinje ne znaju biti ljubomorne, ali poprilično griješe. Baš kao što su braća i sestre ljubomorni jedno na drugo zbog igračaka i pažnje, psi mogu lako postati ljubomorni na druge ljubimce u istom kućanstvu. Pogotovo ako je ta druga životinja mačka. Tada postaju super ljubomorni! Baš kao i haski u ovom smiješnom videu!

Huskiji su prirodno znatiželjne životinje i ne boje se izazova. Možda ćete pronaći svog huskija kako se natječe s drugim kućnim ljubimcima. To je zato što ne žele dijeliti pažnju svog vlasnika s nikim. Obavezno im pružite puno ljubavi i još malo ljubavi kako bi mogli biti sretni i zadovoljni!

Dok će većina naših četveronožnih prijatelja lajati ili cviliti kako bi dobili ono što žele, uvijek će biti par pasa koji će umjesto toga pokazati koliko su ljubomorni. Super ljubomorni haski ima problem s mačkom na kauču koja dobiva svu pažnju, ali nije uspio u svojoj misiji. Tada se je ovaj ljubomorni haski prebacio na plan B. Jednostavno je maknuo mačku s krila svog vlasnika. Tipično haski ponašanje!



Komentari