Mercedes je ipak Mercedes

Saborska zastupnica Anka Mrak-Taritaš u utorak je na Z1 televiziji panično izletila iz studija nakon što ju je voditelj emisije u kojoj je gostovala, upozorio kako pauk diže njezin sivi Mercedes koji je bio parkiran ispred zgrade Z1 televizije.

Očito su iz režije javili voditelju emisije kako pauk diže sivi Mercedes ispred zgrade, što je voditelj prenio gostima u studiju, te je izazvalo paniku kod Anke Mrak-Taritaš koja je tražila da se zaustavi snimanje emisije, te žurno izjurila iz studija u misiju spašavanje svog sivog mercedesa.

 

Kasnije je Anka Mrak-Taritaš izjavila za 24 sata kako joj nije jasno kako pauk može dignuti auto na javnoj površini gdje su bili parkirani i drugi autobmobili.



Za 24 sata je rekla da joj nije jasno kako joj pauk može dignuti automobil parkiran na javnoj površini, u dvorištu Z1 televizije, gdje su bili parkirani i brojni drugi automobili.

“Bilo je auta ispred i iza mog vozila, ali eto baš su moj odlučili uzeti. Djelatnik mi je rekao da je dobio telefonski poziv da mora dignuti baš taj auto. Sve mi je bilo jasno. Imam parkirnu kartu i nikad nisam imala problema s tim. Auto sam premjestila i sve je bilo u redu. Drugi automobili su ostali tamo gdje sam ja bila parkirala”, izjavila je Mrak-Taritaš

Komentari