Bulj: kolika je odgovornost premijera Plenkovića jer je podržao masona

Bruno Konjevic / CROPIX

Prije tjedan dana, nakon što je u Saboru pred zastupnicima, glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić podnosio izvješće o svom radu, danas je opet bio tema razgovora zbog svog priznanja o pripadanosti masonskoj loži.

Miro Bulj iz mosta jasno je poručio kao Jelenić treba dati ostavku na mjesto glavnog državnog odvjetnika zbog masonerije. Bulj tvrdi kako Jelenić radi za interes tajne organizacije, a ne za opći interes. Mostov zastupnik se pita i kolika je odgovornost  premijera Plenkovića za to jer je podržao čovjeka koji je pripadnik masona.

“Je li moguće da u Hrvatskoj državni odvjetnik ima iskaznicu masona? Postoji li itko ovdje tko radi za opći interes, a da ne radi za interese tih tajnih organizacija?” pita Bulj  i doda je kako su interesi ‘mističnih tajnih masonskih’ organizacija očito ispred javnih interesa.

“Pogažen je Ustav, pogažena je institucija državnog odvjetnika koji je stavio tajnu masonsku organizaciju ispred javnosti jer nije rekao da je njezin član.” jasan je Bulj, a prenosi Večenji list.



Komentari