Zoran Mamić se vratio iz Dubaija u Hrvatsku

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Zoran Mamić vratio se iz Dubaija u Hrvatsku. Nakon višednevnog nagađanja, hoće li se Mamić vratiti na izdržavanje kazne, ili poput brata spas potražiti u državi koja ga ne bi izručila Hrvatskoj, misterija je riješena.

Naime, sam Mamić je za RTL potvrdio da se vratio u Zagreb uoči utakmice Dinama protiv Villarreala. Podsjetimo, on je 26. ožujka otputovao za Dubai, što je tada za Telegram potvrdio njegov odvjetnik, Mijo Golub. Tada je dodao i kako bi se Mamić trebao vratiti u Hrvatsku za tjedan dana.

Ipak, Mamić se nije vratio 2. travnja, kada je prošlo tjedan dana od odlaska u Dubai. Tada je njegov odvjetnik rekao kako je tamo produžio boravak zbog poslovnih obaveza.


Osuđen na četiri godine i osam mjeseci

Podsjetimo, Zoran Mamić je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, nakon čega je podnio ostavku na mjesto glavnog trenera u Dinamu. Netom nakon presude otputovao je u BiH u posjet bratu, Zdravku Mamiću. Uskoro se vratio u Hrvatsku i zatim otišao u Dubai.

Da je Mamić osuđen na pet godina zatvora, morao bi odmah na izvršavanje kazne. Ovako poziv na odsluženje kazne čeka na slobodi i pritom mu nisu izrečene nikakve dodatne mjere pa nema zapreke za putovanja, piše Telegram.


Komentari