Zekanović se javio iz samoizolacije i opisao simptome COVID-a

screenshot

Dva dana nakon što je na društvenoj mreži objavio da je pozitivno testiran na koronavirus, saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović objavio je video u kojem je rekao kako se osjeća te iskritizirao Nacionalni stožer.

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u utorak je objavio video na Facebooku u kojem je ispričao kako se osjeća. Iskoristio je priliku pa kritizirao Nacionalni stožer civilne zaštite.

“Nije me pobijedio koronavirus, ja pobjeđujem njega. (…) Imam simptome i to je bio razlog odlaska na testiranje. Svatko tko dobije koronavirus neće ga pomiješati s gripom ili virozom, drugačija je bolest, barem je tako u mojem slučaju”, kazao je Zekanović.

Opisao je simtome

“To je posebna, čudnovata bolest. Blaži su simptomi – izostanak njuha, što je vrlo neugodno jer izostaje i okus. Temperatura, jedna opća malaksalost, bol u zglobovima i jedan simptom koji je kod mene bio izraženiji – jedna opća smetenost – to je korona, barem što se mene tiče”, dodao je Zekanović.

Navodi kako nije jedini obolio u njegovoj blizini te da u njegovoj okolini ima još ljudi koji su testirani pozitivno.

“Koronavirus je tu, postoji, na svu sreću, nije toliko jak kako smo u početku mislili. Vjerojatno je oslabio”, smatra Zekanović.

Uputio kritiku Nacionalnom stožeru

Smatra da treba biti kritičan prema onima koji upravljaju ovom korona-krizom.

“Ako pogledamo ono što Stožer civilne zaštite radi, to je jedno tijelo koje je dobilo mandat na jedan čudnovat način i koje danas upravlja Hrvatskom. Ne upravlja toliko ni Vlada ni Hrvatski sabor uopće. Upravlja Božinović, Beroš i Capak, oni upravljaju hrvatskom državom”, kazao je Zekanović i rekao da ima “1001 pogreška koju je napravilo to tijelo”.

“Radi se o brojnim pogreškama, brojnim manipulacijama i na njih treba ukazivati. Neću reći da je sve što su oni napravili krivo i loše, ali ću ustvrditi da Stožer, pod pokroviteljstvom Andreja Plenkovića, itekako koristi korona-krizu da bi postigao neke svoje političke ciljeve”, rekao je Zekanović.

“Nemojmo zaboraviti da je Hrvatska ušla u karantenu tek nekoliko sati nakon što su završili izbori u HDZ-u, a da su mjere ukinute u jednom trenutku kad je Andrej Plenković mislio da može pobijediti na izborima. I dobra mu je bila procjena”, navodi Zekanović.

Smatra da je gospodarska kriza pala u drugi plan
Smatra da postoji očita manipulacija te da je gospodarska kriza pala u drugi plan. “Kriza u koju ulazimo je nikad veća”, ističe Zekanović u videosnimci koju je objavio na Facebooku i dodaje da je problem što Europska unija više ne funkcionira.

“To je teorija zavjere koja itekako postoji”, zaključuje Zekanović i dodaje da je dobro te da uskoro dolazi u Zagreb, prenosi Dnevnik.hr.

Pobijedit ćemo koronu, a potrebna nam je još jedna važna pobjeda!

Pobijedit ćemo koronu, a potrebna nam je još jedna važna pobjeda!

Gepostet von Hrvoje Zekanović am Dienstag, 1. September 2020

Komentari