Za ubojstvo oca iz Rapainog Klanca ipak odgovoran sin!

Vlado Kos / CROPIX

Tijekom jučerašnjeg dana izvještavali smo o ubojstvu 52-godišnjeg vlasnika OPG-a, a danas je u tom slučaju došlo do potpunog preokreta. Za njegovo ubojstvo odgovoran je njegov vlastiti sin!

Za ubojstvo Nikole V. (52) iz Rapainog Klanca kod Brinja, koje se dogodilo u noći na četvrtak, osumnjičen je njegov 20-godišnji sin Igor.

Upravo on je u ranim jutarnjim satima policiju izvijestio o tragediji koju je zatekao u prizemlju kuće, gdje je, kako je rekao policiji i prvim susjedima, pronašao mrtvog oca. No, istoga dana u popodnevnim satima priznao je ubojstvo vlastitoga oca.

Otac je otprije poznat kao teški obiteljski nasilnik. Godinama je maltretirao suprugu koja ga je napustila i otišla na rad u Njemačku, stariju kćer koja je odselila u Senj, a onda i 20-godišnjeg Igora te njegovu mlađu, maloljetnu sestricu, prema kojoj se Igor izrazito zaštitnički ponašao, a sin ga je najvjerojatnije pretukao te usmrtio na spavanju



Očekuje se da će se daljnje pojedinosti o ovom slučaju otkriti tijekom policijske istrage, a za sada se pretpostavlja da je ubojstvo počinjeno tupim predmetom kojim je mladić oca izudarao po glavi uslijed čega je preminuo na mjestu, piše Jutarnji list.

Komentari