Vrkljan na nevjerojatan način opravdava svoj odlazak iz DP-a: Škoro bi iz čistog mira zabranio Karolini da govori u Saboru

Vrkljan i Vidović-Krišto/Marko Prpic/PIXSELL

Milan Vrkljan je na televiziji N1 komentirao raskol u Domovinskom pokretu.

“Mi nismo slobodni strijelci. Karolina Vidović Krišto je toliko kvalitetan saborski zastupnik da ima svoju priču koju priča. Želimo se izboriti da Hrvatska bude zemlja u kojoj vlada pravo. U kojoj neće biti lokalnih šerifa. Mislim da ćemo imati svoj klub, razgovaramo sa svim ljudima koji nas zovu, imamo dosta ponuda. Karolina i ja smo dio projekta u kojem je tuđmanizam priča koju želimo pričati”, rekao je Vrkljan za N1.

Kaže kako su mu za suradnju poželjni svi od centra prema desno koji drže do toga što su napravili Tuđman, Starčević i Radić.

“Trenutno su u Saboru 24 mandata desno od HDZ-a. To nikad nije bilo u povijesti hrvatskog parlamentarnog života. Vidjet ćemo tko je odgovoran što su razdijeljeni”, rekao je Vrkljan.



Na upit ima li još nezadovoljnih u Domovinskom pokretu, rekao je kako to mora reći svatko za sebe.

“Kad smo imali sastanak kluba i kad je Škoro pokušao atakirati prema Karolini rekao sam mu da je sve i jedan saborski zastupnik Domovinskog pokreta bio kod mene da molim Škoru da se mijenja smjer”, naglasio je Vrkljan.

Optužio je i Miroslava Škoru da bi iz čistog mira zabranio Karolini da govori u Saboru iako se ona za neku temu znala pripremati i po dva tjedna.

“Došao bi i rekao kako ne govori ona taj dan nego će govoriti on”, zaključio je Vrkljan

Komentari