VREMENSKA PROGNOZA U unutrašnjosti promjenjivo s kišom u drugm dijelu dana, na Jardanu većinom sunčano

U utorak će u Slavoniji, Baranji i Srijemu biti umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s kišom, ponegdje i u obliku pljuskova s grmljavinom, osobito poslijepodne i navečer. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 9 °C, a najviša dnevna između 19 i 21 °C.

Podjednaka temperatura bit će i u središnjoj Hrvatskoj, uz većinom oblačno vrijeme, u sjevernim krajevima s kišom već prijepodne, a poslijepodne i drugdje. Vjetar u početku slab do umjeren južni i jugozapadni, a od sredine dana sjeverni i sjeveroistočni.

U gorskim krajevima promjenljivo oblačno, mjestimice s kišom, pa i u oblika pljuskova, osobito poslijepodne i navečer.

Na sjevernom Jadranu djelomice sunčano i tijekom dana uglavnom suho, a kiše ponegdje može biti navečer i u noći. Puhat će slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura od 4 do 6 °C, uz obalu između 9 do 14 °C. Najviša dnevna od 17 do 19 °C, na moru između 19 i 21 °C.



Na srednjem i južnom Jadranu, te u unutrašnjosti Dalmacije pretežno sunčano i danju ugodno toplo. Kasno navečer naoblačenje, a u noći mjestimice kiša. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, prema otvorenom moru jugo. More malo do umjereno valovito. Jutarnja temperatura od 6 do 8 °C, na moru između 11 i 14 °C, a najviša dnevna uglavnom između 20 i 22 °C, prognozirao mr. sc. Dragoslav Dragojlović, DHMZ.

Komentari