Vratili se zlatni braća Sinković: Ovo je nešto posebno što se nikad nismo usudili ni sanjati

Olimpijski pobjednici Martin i Valent Sinković te brončani heroj Damir Martin vratili su se u Hrvatsku. U zagrebačkoj zračnoj luci dr. Franjo Tuđman dočekali su ih navijači. 

Bili su tamo i izaslanici Predsjednika Republike, Hrvatskog sabora, predsjednika Vlade, Ministarstva turizma i sporta, Grada Zagreba na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, zatim predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog veslačkog saveza, njihove obitelji i prijatelji, kolege veslači iz njihovih klubova.

“Ovo sve što smo prošli, normalan čovjek to ne bi radio. Ali, očito imamo to nešto u sebi. Očito imamo nešto u sebi tvrdoglavo i pozitivno pa idemo dalje. Jako smo ponosni, ovo je nešto posebno, što se nikad nismo usudili ni sanjati. Uvijek ima pritiska, treme, imali smo neke stvari za poboljšati tijekom prve i druge utrke, ali ništa strašno. Uvijek svi daju sve od sebe, tako i mi. Uspjeh se može dogoditi, ali 12 godina biti u vrhu, to samo stručnjak može, najveći stručnjak, bez Bralićevog znanja ne bi to mogli. I sad idemo dalje, idemo dalje raditi, uživati u ovome što radimo”, rekli su Martin i Valent Sinković.



Komentari