Vlada u potrazi za misterioznim tvitom: Predsjednik Milanović ili laže ili halucinira

Vlada RH

Nastavlja se verbalni rat između predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića. U posljednjem nastavku, iz Vlade poručuju da predsjednik ‘ili laže ili halucinira’.

Premijer Plenković nije objavio nikakav tvit koji je usmjeren protiv predsjednika Republike Zorana Milanovića, doznaje su u srijedu iz Vlade u kojoj kažu da su pregledali premijerov twitter i zaključili da predsjednik Mianović ili laže ili halucinira.

“S obzirom na brojne medijske upite ‘na koji to kasnonoćni tvit misli predsjednik Republike’, pregledali smo premijerove tvitove u proteklom razdoblju kako bi provjerili je li tvitano išta u kasnonoćne sate usmjereno protiv predsjednika Republike. Jedino što nakon tog pregleda možemo zaključiti je da predsjednik Republike ili laže ili halucinira”, doznaje se u Banskim dvorima.

Sasvim sigurno se jako puno dosađuje na funkciji pa izmišlja, dodaje se.



Predsjednik Milanović komentirao je danas i odbacio premijerove prozivke da je njemu dosadno na funkciji predsjednika, pri čemu je više puta spomenuo da je to napisano na Plenkovićevom twitteru.

Izjavio je kako ne vjeruje da mu je kritiku premijer osobno napisao na twitteru, već neki “jazavac” iz njegovog ureda u noćnim satima. “Ne mogu shvatiti da bi Plenković napisao takvu glupost”, poručio je Milanović ne precizirajući o kojem se Plenkovićevom tweetu radi.

Premijer je ocijenio da je Milanoviću dosadno iznio danas dolazeći na sjednicu Sabora. Rekao je kako mu se čini da je ‘predsjedniku države Zoranu Milanoviću malo dosadno’, osvrnuvši se time na njegove opetovane komentare da je Nacionalni stožer Civilne zaštite neustavan te da je Sabor iznad Stožera, a ‘Stožer je u stvari ništa’.

Milanović o Stožeru: Pod krinkom struke pogoduje se sitnim interesima pajdaša. To se može promijeniti jedino u Saboru

Komentari