Vlada reagirala na uhićenje Državnog tajnika: Ako je sve to istina, takvo ponašanje je neprimjereno

Twitter

Državni tajnik je s petka na subotu nakon ponoći bio u kafiću te vrijeđao policajce.

Stjepan Sučić, državni tajnik u Ministarstvu branitelja, u ponedjeljak biti će razriješen s dužnosti, doznaje 24 sata.

Sučić je s petka na subotu nakon ponoći bio u kafiću te vrijeđao policajce.

“Ispitat ćemo sve što se dogodilo. Ako je sve to istina, takvo ponašanje državnog tajnika je potpuno neprimjereno. U ponedjeljak je sjednica Vlade pa će tada biti donesene i odgovarajuće odluke što se tiče njegovog statusa u Vladi”, rekao je Marko Milić, glasnogovornik Vlade.



Medved se čuo sa Sučićem

Za Jutarnji list je cijelu situaciju komentirao i ministar branitelja Tomo Medved.

“Poznato mi je što se dogodilo s državnim tajnikom, ali ne znam detalje cijelog slučaja. Apsolutno osuđujem što moj državni tajnik nije postupio prema uputama i mjerama Nacionalnog stožera koje je u obraćanju predstavio i sam premijer Andrej Plenković. Takvo ponašanje ne mogu prihvatiti i postupit ćemo u skladu sa zakonom i dokumentacijom koju dostavi policija. Bilo bi neodgovorno donositi odluke dok još nemamo sve parametre”, rekao je Medved.

Čuo se sa svojim državnim tajnikom, ali detalje nije želio iznositi.

“Pokušavam rekonstruirati što se točno dogodilo – je li taj lokal u vrijeme kad se to dogodilo bio zatvoren ili otvoren za goste, je li u lokalu bilo deset ljudi koliko propisuje mjera vezana za obiteljsko okupljanje ili osam, tko je davao iskaze i je li Sučić nekome prijetio ili ugrožavao nekoga, a tu su i neki segmenti koji su vezani za samo postupanje policije”, komentirao je Medved.

SKANDAL U VUKOVARU Policija je uhitila državnog tajnika, pijan je razbijao i vrijeđao policiju

Komentari