VJEČNI (MLAD)OŽENJA Joža Manolić se navodno oženio i treći put?! U 101. godini života

Joza Manolic. Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Bivši hrvatski političar Josip Manolić oženio se po treći put u 101. godini života, neslužbeno doznaje portal Direktno.

U kolovozu ove godine u jednoj zagrebačkoj bolnici preminula je Mirjana Ribarić (64), Manolićeva druga žena. “Jako mi je teško, baš se mučila pred kraj. Bolovala je od raka pluća. Prvo se liječila doma, potom je otišla u bolnicu. Jedino me tješi da se više neće mučiti. Strašno je gledati kako se netko bori za dah”, rekao je tada Manolić.

Oženio ju je na Krku 2016. godine. Bilo je to građansko vjenčanje, a nekadašnji premijer i bliski suradnik Franje Tuđmana ženidbom za 36 godina mlađom Mirjanom, postao je međunarodna senzacija. “Neka svi vide da čovjek u mojim godinama može sklopiti brak”, kazao je svojedobno Manolić.

Prva supruga Josipa Manolića, Marija Eker Manolić, preminula je 2003. godine od posljedica požara u 82. godini života.



Manolić navodno nije želio da mu propadne mirovina te se oženio po treći put. Kako neslužbeno doznajemo, novi bračni par ne živi skupa, a njegova nova izabranica svakodnevno mu dolazi u posjet kako bi se o njemu brinula.

Najdugovječniji hrvatski političar bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske (1990.-1991.) te bivši visokopozicionirani pripadnik Udbe. Jedan je od osnivača HDZ-a na zagrebačkom Jarunu 1989. godine, piše Direkno.hr.

Komentari