Vidović Krišto: ‘Postoji politički minimum ispod kojeg nećemo ići, a to je vladavina prava’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnica Karolina Vidović Krišto i predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Milan Vrkljan odlučili su napustiti tu stranku.

Karolina Vidović Krišto nije htjela puno komentirati već nam je rekla da postoji politički minimum ispod kojeg neće ići, a to je vladavina prava. Dodala je kako će sve informacije detaljno objasniti na konferenciji.

“Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta. Razlika u pogledima Karoline Vidović Krišto i mene s jedne, te Miroslava Škore i Marija Radića s druge strane, je u tome da mi smatramo da su potrebne korijenite političke promjene u hrvatskom društvu, te da tim promjenama mora biti podređen cjelokupni politički rad”, piše sad bivši predsjednik Kluba zastupnika”, napisao je Vrkljan u objavi na Facebooku.

Dodaje kako će on i Karolina Vidović-Krišto nastaviti svoje političko djelovanje, a osnovni politički motiv jest stvaranje socijalne i pravedne hrvatske države, države funkcionalne vladavine prava u kojoj su svi građani jednaki pred zakonom.



Dragi prijatelji,

Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili…

Objavljuje Milan VrkljanUtorak, 5. siječnja 2021.

 

Komentari