VIDEO Škoro o kandidatima za lokalne izbore: Vučemilović, Čabaj, Radić, Mlinarević, Bubalo, ja – možete birati

Na novinarski upit o kandidatima za gradonačelnika Osijeka odnosno župana Osječko-baranjske županije Škoro je istaknuo kako Domovinski pokret broji preko osam i pol tisuća članova.

“Kad je u pitanju Grad Osijek i Osječko-baranjska županija predlažem kolegama kamermanima da naprave jedan švȅnk pa možete i vi nazočni novinari i kompletna hrvatska javnost, naravno i Osječko-baranjska županija, žitelji ovoga grada i županije, birati: dr. Vesna Vučemilović, profesor Krešimir Čabaj, gospodin Mario Radić, gospodin Berislav Mlinarević, gospodin Krešimir Bubalo, a hvala Bogu i ja sam se skupa sa svojom sestrom, dok se ona još prezivala Škoro, rodio u ovome lijepom gradu, djetinjstvo smo proveli u Višnjevcu, u ovoj županiji, tako da mislim da se Domovinski pokret u ovoj županiji, u ovome gradu, ima s čime pohvaliti i uvjeren sam da smo u odnosu na sve druge stranke u prednosti kad su u pitanju kadrovi“.

Škoro je dodao da će se od ponuđenih imena izabrati kandidati, u proceduri koja slijedi, budući da Domovinski pokret nije stranka u kojoj postoji faraon koji sve imenuje.

“Prije svega ćemo u demokratskoj proceduri poslušati što ima za reći podružnica Osječko-baranjske županije, svi temeljni ogranci, i onda ćemo iskristalizirati ljude koji će najbolje zastupati ovaj grad i ovu županiju koju toliko volimo”, zaključio je Škoro.



Komentari