VIDEO Škoro: Komunikacija kojom se služi Bačić je na razini male djece, podsjeća me na jednu čitanku

Screenshot

Potpredsjednik Sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro odgovorio je Branku Bačiću koji je optužio Domovinski pokret i ostatak oporbe da su se udružili u koaliciju.

“Oporba je pokazala u dva poslijepodneva da na hrvatskoj političkoj pozornici danas postoji koalicija između SDP-a na čelu s Peđom Grbinom, Domovinskog pokreta na čelu s Karolinom Vidović Krišto, Mosta na čelu s Mirom Buljom, Hrvatskim suverenistima na čelu s Hrvojem Zekanovićem i Radničke fronte, odnosno Kominterne, kako ih je jučer Bulj nazvao, na čelu s Katarinom Peović“, poručio je Branko Bačić u Saboru.

Miroslav Škoro je odgovorio na Bačićeve optužbe te je objasnio zašto neće podržati ovršni zakon.

“Nisam sudjelovao, niti ću ikada sudjelovati, jer mi to brani moj kršćanski odgoj, a posebice ne volim kada mi prigovaraju demokršćani, u ovim objedima koji se iznose u ovom visokom domu, i to kako bi se sakrila vlastita nesposobnost, vlastita trgovačko-uhljebnička koalicija, zabijaju se glave u pijesak, pa se onda izmišlja”, rekao je Škoro.



“Razina komunikacije kojom se služi Bačić na razini je male djece i podsjeća me na jednu čitanku u kojoj osoba A pita osobu B: ‘Imate li sira?’, a osoba B odgovara: ‘ne, ali moj brat svira violinu’. To je razina komunikacije Branka Bačića”, rekao je Škoro.

“Domovinski pokret će uvijek bit konstruktivna oporba. Ja sam prvi čovjek koji je javno rekao da s predsjednikom HDZ-a ne želim surađivati, a njegovo bahato ponašanje, i njegov stil daju mi za pravo. I tako će i ostati”, dodao je Škoro.

“Podržat ćemo sve ono što ide u korist Hrvatske i hrvatskog naroda, ali nećemo podržati, odnosno bit ćemo suzdržani kod Zakona o izmjenama dopunama Zakona o ovršnom postupku jer je to jedan kozmetički zakon, treba napraviti cjelovito rješenje”, zaključio je Miroslav Škoro u Saboru.

Komentari