(VIDEO) OTVARANJE U-BAHNA U ZAGREBU Petek: Zagrepčani imaju za gradonačelnika čovjeka klauna

screenshot

Neovisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek na Trg hrvatskih velikana započeo, kako kaže, “otvaranje radova na istočnom tunelu zagrebačkog U-Bahna, velebne podzemne željeznice”.

“Svjedočili ste povijesnom trenutku – otvaranju U-Bahna. Kao što znate, Milan Bandić je prije četiri dana najavio da je ovo najveći projekt u Gradu Zagrebu i da će ostvariti ovo prije Manhattana. Ničim izazvan je najavio ovaj projetk.

Ja radim duplo brže i bolje. Proveden je javni natječaj i izabrana je firma ‘BM 365 i kumovi d.o.o.’. Na ovom poslu ćemo moći zaposliti sve koruptoljupci.

Zagrepčani imaju za gradonačelnika čovjeka klauna, koji neprestano obećava radove koje neće ispuniti, izvršiti ili mu za njih treba 10 ili 15 godina, a radovi poskupljuju za otprilike tri puta. Stoga pozivam građane da mi daju svoj glas kako bih mogao pokrenuti tri promjene.



Prva promjena će biti promijeniti zakon o lokalnoj i regionalnoj samoupravi kako bi na sljedećim lokalnim izborima mogli ukinuti lokalnog šerifa.

Druga promjena bit će postrožiti zakon kojim će svi koji su zagrezli u korpupciju, koji imaju državne optužnice biti onemogućeni da se javljaju na sljedeće izbore.

I treće, promijenit o zakon o Gradu Zagrebu, a to je važno da bi se Zagreb mogao početi razvijati i doći na razinu metropola gradova u Srednjoj Europi, gdje mi pripadamo”, poručio je Petek.

Otvaranje radova na zagrebačkom U-Bahnu

Gepostet von Renato Petek am Sonntag, 14. Juni 2020

Komentari