(VIDEO) NEVJEROJATNE SNIMKE Pogledajte kako su partijali Ivanišević, Đoković, Dimitrov i ostale zvijezde prije nastupa u Zadru

screenshot

Teniski turnir Adria Tour u Zadru trebao je biti velika promocija za Hrvatsku, ali polako se pretvara u noćnu moru. Nakon što je potvrđeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus, otkazano je finale između Andreja Rubljova i Novaka Đokovića koje se trebalo igrati u nedjelju.

Posljedice su već očite: hrvatski tenisač Borna Ćorić zarazio se koronavirusom. Uz Bornu pozitivan je Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Zadarski župan Božidar Longin te zadarski gradonačelnik i Branko Dukić, završili su u samoizolaciji jer su bili na turniru i bili su u bliskom kontaktu s igračima. Iz zadarskog stožera potvrdili su i da je više od 50 osoba u samozolaciji.

No, prije nego su teniske zvijezde stigle u Zadar, najprije su nastupali u Beogradu. Nakon nekoliko mjeseci bez sporta i tenisa. turnir se pratio s posebnom pažnjom. Ipak, nakon vijesti da je Dimitrov zaražen koronavirusom, procurile su snimke iz noćnih provoda u Beogradu.



Goran Ivanišević, Alexander Zverev, Novak Đoković, Dominic Thiem i Grigor Dimitrov očigledno su se sjajno zabavljali u noćnom provodu, sudeći po snimkama, ali brojni smatraju kako su postupili neodgovorno.

Nedugo nakon ovog partyija objavljeno je da je pozitivan i košarkaš Nikola Janković, koji se na snimkama vidi odmah uz Đokovića i ekipu. Novak je ipak došao u Zadar bez da se testirao na korona virus, kao i Dimitrov.

Komentari