VIDEO Na proslavi Dana antifašističke borbe kod Rijeke, iz zvučnika se orila Lepa Brena i stihovi ’Živela Jugoslavija’

screenshot

Na obilježavanju Dana antifašističke borbe u mjestu Tuhobić pored Rijeke, iz zvučnika se orila pjesma Lepe Brene i Miroslava Ilića iz 1985. godine koja veliča Jugoslaviju, ‘Živela Jugoslavija’ sudeći prema videu kojeg je na svom Facebooku objavila Vedrana Spadoni Štefanić, poznata riječka desna aktivistica i kandidatkinja na listi Domovinskog pokreta u 8. izbornoj jedinici.

“Oni svoje države ni armije više nemaju, ali nisu još izgubili sve bitke. A mi? Mi svoje volimo i nećemo nazad”, napisala je.

Kad kažemo jugokomunistički dernek, mislimo – veličanje totalitarnog sustava čiji zločin(c)i čekaju pravorijek. .



Primorsko goranska županijaTuhobić 22.06.2020. na derneku za "Dan antifašizma" nazočio je gradonačelnik Rijeke i suradnici. Odzvanjaju stihovi pjesme ŽIVJELA JUGOSLAVIJA Fikrete Jahić "Lepe Brene" o Jugoslaviji i Titu.Oni svoju države ni armije više nemaju, ali nisu još izgubili sve bitkeA mi? Mi svoje volimo i nećemo nazad.

Gepostet von Vedrana Spadoni Štefanić am Montag, 22. Juni 2020

Na zabavi na Tuhobiću bili su brojni SDP-ovci na čelu s gradonačelnikom Rijeke i kandidatom za Sabor na predstojećim izborima Vojkom Obersnelom, koji je u jednom trenutku, na kraju svog govora, snažno zavikao ‘Smrt fašizmu, sloboda narodu’. Zanimljivo, na skupu je govor održao i jedan istaknuti HDZ-ovac, saborski zastupnik i gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić, piše Dnevno.hr.

 

Komentari