VIDEO Maturanti upali na Škorinu pressicu, prekinuli je pa zapjevali njegovu pjesmu ´Sude mi´

Screenshot

“Preko 130 milijuna razloga zašto ‘Možemo’!”, naziv je konferencije za novinare Izbornog stožera kandidata za zagrebačkog gradonačelnika Miroslava Škore o financiranju platforme Možemo!

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro iz Domovinskog pokreta sa suradnicima govorili su o financiranju platforme Možemo!.

Na početku su nabrojane sve udruge koje u Domovinskom pokretu povezuju uz Tomislava Tomaševića i iznosi novca koje su te udruge dobile.

Konferenciju na zagrebačkom Zrinjevcu prekinuli su glasnim zvižducima maturanti okupljeni na neslužbenoj Norijadi. Jedna skupina zapjevala je Škorinu pjesmu “Sude mi”.



Organizacijski tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina kazao je da su Tomaševića pozvali da objasni sve nabrojane iznose.

“Zahvaljujemo svima koji su pomogli u rasvjetljavanju ove afere Platforme Možemo!”, dodao je Žepina. Iz Domovinskog pokreta poručuju da ih mediji optužuju za vođenje prljave kampanje te da se radi o rasvjetljavanju toga kako funkcionira civilno društvo.

“Pozivamo Tomaševića da objasni gdje su otišli silni milijuni i da se vidi što smo mi kao društvo dobili od ulaganja u udruge i njihove dohotke”, poručili su iz Domovinskog pokreta.

Na pitanje je li sporno i financiranje drugih udruga, poput Vigilare, Žepina je kazao da je problem u donacijama koje se plasiraju prema drugim udrugama pa se time zatvara krug novca.

“Mi pozivamo Tomaševića da odgovori na naša pitanja, no on ima neku svoju mantru kojom se brani”, rekao je Žepina.

Ranije je Škorin protukandidat Tomislav Tomašević predstavio dio programa za socijalnu politiku i odgovorio na optužbe koje su stigle iz Škorina Izbornog stožera, prenosi N1

Komentari