VELIKI PROPUST Vijke na metalnoj konstrukciji vidikovca na Biokovu uspjeli su odvrnuli prstima

Atraktivan vidikovac Skywalk na Biokovu našla se pod povećalom nakon što je na Facebook stranici ‘Dnevna doza makarskog nereda’ osvanula nelagodna snimka.

Na snimci jedan muškarac pokazuje koliko je lako odvrnuti vijak na metalnoj konstrukciji šetnice. On je to doslovno uspio učiniti – prstima.

“Nakon nepunih 90 dana od otvorenja Skywalka, šarafi se sami odvidavaju”, napisali su u objavi na Facebooku administratori stranice.

Twitter

Vidikovac “Nebeska šetnica”, Skywalk Biokovo, izgrađen u obliku potkove 12 metara od ruba litice sa staklenom plohom za hodanje sa zaštitnom staklenom ogradom u što je uloženo oko 8 milijuna kuna.

Vidikovac je dio projekta “Novi Adrion – Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo”, vrijednog 31 milijun kuna, koji se financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj. Bespovratna sredstva iz EU fondova iznose 27 milijuna kuna, a ostatak sredstava je osiguran iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te vlastitim sredstvima korisnika.

Komentari