Urota HDZ-a BiH i dr. Perića u Tomislavgradu!?

wiki

I dok se samo čeka da krene predizborna šutnja, u pojedinim dijelovima BiH mogu se namirisati plave male urote, u političkom smislu.

Naime, kako ekskluzivno doznaje naš portal, u Tomislavgradu se sprema prevara birača!

Lista Hrvatske nezavisne liste (HNL) i Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) dogovorile su suradnju po kojoj će birači HNL-a poduprijeti HDZ-ovog kandidata za načelnika Jozu Bagarića, dok će birači HDZ-a BiH poduprijeti listu HNL-a za općinsko vijeće.

Tako će se, tvrdi dobro upućeni izvor našeg portala, trasirati put za zauzimanje vijeća i pomoći dr. Josipu Periću pri povratku u HDZ BiH. Stranku iz koje je i potekao!



Podsjećanja radi, Perić je jedan od tvoraca protuhrvatske vlade Platforme koja je s ostatcima ostataka hrvatskih stranaka u BiH nakon izbora 2010. godine ušla u vladu Federacije i na taj način unazadila hrvatski narod u BiH.

Inače, u Tomislavgradu se za načelničku poziciju natječu tri kandidata: Ivan Buntić iz stranke Hrvatski nacionalni pomak, Hrvoje Orlović iz spomenute Hrvatske nezavisne liste čiji je predsjednik dr. Perić, te Jozo Bagarić iz Hrvatske demokratske zajednice.

Naši izvori kažu kako je ovaj plan u tomislavgradskom javnom prostoru osujećen zato što su protagonisti priče bili toliko bahati da nisu odoljeli ne pohvaliti se što smjeraju kako bi zauzeli Općinu Tomislavgrad.

Je li im to pošlo za rukom – ostaje za vidjeti.

Komentari