Ured Gordana Jandokovića: Gospodin Teri iznosi neistine i pokušava predsjednika Hrvatskoga sabora iskoristi za neke druge ciljeve

Iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića oglasili su se u svezi najnovije objave, Tomislava Terija na Facebook stranici Općeg sindikata MUP-a.

Na objavu Tomislava Terija reagirao je Ureda predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

https://www.facebook.com/osmupa/posts/3697864803607955

 



Priopćenje Ureda predsjednika Hrvatskog sabora prenosimo u cjelosti:

“Kao što je vidljivo na facebook stranici Općeg sindikata MUP-a, gospodin Tomislav Teri objavio je novi status u kojem više ne tvrdi da je predsjednik Sabora tražio da se ugasi policijski kombi. Isto tako u zadnjem pasusu tvrdi da je njegova akcija polučila rezultate, jer su dobili reakciju odgovornih.

Međutim, gospodin Teri javnosti je prenio samo dio razgovora između njega i predstojnika Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora, odnosno, prešutio je i nije prenio najvažniji dio razgovora i dokaz da se takvo što uopće nije dogodilo. Naime, navodna prijava, kako kaže gospodin Teri, dogodila se 21.12.2020. oko 10 sati, a iz snimki nadzornih kamera vidljivo je da je predsjednik Sabora u zgradu ušao u 11.05 sati, budući da taj dan nije bilo zasjedanja. Stoga je posve jasno da nikako nije mogao tražiti u 10 sati da se kombi ugasi.

Dakle, ovdje se radi o očitoj neistini iznesenoj s ciljem da se predsjednik Hrvatskoga sabora iskoristi za neke druge ciljeve.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković itekako respektira hrvatske policajce i njihov posao i krajnje mu je neprimjereno da ga je netko pokušao staviti u takav kontekst.”, navodi se u priopćenju Ureda predsjednika Hrvatskog sabora.

Sindikat policije uzvratio Jandrokoviću: Nakon dugogodišnjeg ignoriranja, dobili smo barem bilo kakvu reakciju

Komentari