UHIĆEN BRANIMIR ČALETA Nije pružao otpor, evo gdje se skrivao

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, osumnjičeni ubojica Branimir Čaleta večeras je oko 20:20 sati uhićen u blizini Poljuda.

Kako se i pretpostavljalo, skrivao se na Turskoj kuli, a pronađen je između splitskog Brodogradilišta i trgovačkog centra “Lidl”.

Nije pružao otpor, piše Slobodna Dalmacija.

Policajci naoružani dugim cijevima su okružili bjegunca i on nije pružao otpor. U trenutku uhićenja nije imao lisice na rukama a lisice nisu nađene ni nakon što je uhićen.



Pravosudni policajac kojemu je Čaleta pobjegao je i najzaslužniji što je policija znala gdje će tražiti Čaletu. Naime baš je on trčao za njim od zgrade Županijskog suda te ga je vidio kako bježi prema Turskoj kuli, piše Slobodna.

Policija objavila detalje uhićenja i potjera za Čaletom

“Večeras u 20:30 sati na području Splita pronađen je i uhićen 36-godišnji muškarac koji se od 12 sati nalazio u bijegu. Policijski službenici su od zaprimanja informacije intenzivno tragali, poduzimali sve raspoložive mjere i radnje, na terenu je bio maksimalan broj policajaca koji su ulagali napore da pronađu osobu, što je rezultiralo time da je muškarac večeras pronađen i uhićen.

Policajci su ga spriječili u daljnjem bijegu i uhićen je uz uporabu sile i i sredstva za vezivanje te je doveden u službene prostorije”, stoji u priopćenji.

Podsjetimo, satima je trajala intezivna potraga za Čaletom (36) iz Vinovca kod Marine koji je pritvoren zbog optužbi da je ubio svoju djevojku Ukrajinku Gannu Kitaevu koja je bila u osmom mjesecu trudnoće.

Evo kako je pobjegao pritvorenik u Splitu: Pravosudni policajci su trčali za njim i to preko 5 minuta

Komentari