Trump priznao da ponekad požali zbog svojih tvitova i da bi trebao biti oprezniji

Twitter

Predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump je rekao da ponekad požali zbog svojih objava Twitteru i priznao da na toj društvenoj mreži zna biti impulsivan te da bi mu možda bilo bolje da bude oprezniji.

“Prečesto”, odgovorio je Trump na pitanje požali li ponekad zbog svojih objava u razgovoru Daveom Portnoyem, osnivačem portala Barstool Sports.

Trump je brzo dodao da kao problem ne vidi svoje komentare na mreži već objave svojih sljedbenika koje prenese.

“Gotovo uvijek te u problem uvale retvitovi”, rekao je Trump i priznao da ne provjeri uvijek pažljivo ljude čije objave prenese na svom Twitter računu.



Trump je prenosio objave s računa koji pripadaju, kako izgleda, teoretičarima zavjere ili rasistima.

“U starim danima, prije ovoga, napisali bi pismo i rekli ‘ovo je stvarno loše pismo’, ostavili bi ga na stolu i kada bi se sutradan vratili rekli bi ‘drago mi je što to nisam poslao'”, nastavio je Trump.

“No tako ne radimo na Twitteru, zar ne? Odmah to objavimo”, rekao je i dodao da bi ga, vjerojatno savjetnici, nakon loše objave često počeli nazivati telefonom.

Američki predsjednik je priznao da uživa na društvenim mrežama. “Ponekad to volim. Ponekad i previše”, nastavio je.

Trump na Twitteru ima 84 milijuna sljedbenika i to je njegova glavna platforma među društvenim mrežama. Tu društvenu mrežu često koristi kako bi napadao političke protivnike ili medije za koje smatra da šire “lažne vijesti o njemu i njegovim politikama.

Komentari