Tomislav Stojak: Građani Zagreba trebaju grad i politiku koja brine o njima i njihovim problemima

Zastupnik u Skupštini grada Zagreba Tomislav Stojak, na svom Facebook profilu objavio je kako će planirano kreditno zaduživanje Grada Zagreba od 350 milijuna kuna za kapitalnu izgradnju, biti prusmjereno u obnovu Zagreba. Čini se kako je ovo prvi konkretni potez gradonačelnika Milana Bandića nakon potresa od kojega je prošlo sa sutrašnjim danom točno mjesec dana.

“Kao što sam odmah nakon potresa zatražio, planirano kreditno zaduženje Grada Zagreba od 350 milijuna kuna za kapitalnu izgradnju bit će preusmjereno na obnovu objekata oštećenih u potresu ⁉️

Ujedno ovime gradonačelnik po prvi puta nakon potresa, KONAČNO, najavljuje upućivanje rebalansa gradskog proračuna na raspravu u Gradsku skupštinu što je uopće preduvjet da bi donijeli odgovorne odluke za obnovu kuća i stanova sugrađana i svih oštećenih objekata u našem gradu! ‬

Gradonačelniče, na Vama je odgovornost da nama zastupnicima u Skupštini konačno predložite mjere za obnovu Zagreba, prvenstveno stanova i kuća Zagrepčana uništenih u potresu, te svih objekata i spomenika kulture!



Građani Zagreba trebaju grad i politiku koja brine o njima i njihovim problemima, a ne da ih napadate, vrijeđate i iskazujete prijezir prema njima!

Saberite se i pokrenite, konačno pokažite odgovornost,” piše Stojak.

[KONAČNO prva najava rebalansa gradskog proračuna namijenjenog obnovi Zagreba]‪Kao što sam odmah nakon potresa…

Gepostet von Tomislav Stojak am Dienstag, 21. April 2020

Komentari