Tomašević: Hvala Škori na čestitkama koje mi je uputio

Tomislav Tomašević izjavio je u Dnevniku HTV-a da će mu strategija za drugi krug izbora biti slična kao i do sada, jer ju smatra pobjedničkom s obzirom na broj mandata u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

“I dalje ćemo obilaziti teren, vodit ćemo pozitivnu kampanju, fokusirat ćemo se na gradske probleme, na rješenja za te probleme, a ne na protukandidate”, rekao je Tomašević za HTV.

Zahvalio je na čestitkama koje mu je uputio Miroslav Škoro, protukandidat u izborima za gradonačelničko mjesto u Zagrebu.

“No reći da se ne fokusira na mene nije točno. Prateći njegovu konferenciju za novinare najviše se zapravo bavio sa mnom, ad hominem napadima, a najmanje je spominjao gradske probleme i kako ih riješiti. Mi nećemo to raditi. Radit ćemo kampanju kao i do sada. Fokusirat ćemo se na probleme, kao što smo do sada radili u Gradskoj skupštini. Četiri godine smo govorili što ne valja, ali smo stalno nudili alternativu. To ćemo raditi i sada”, izjavio je.



“Neka Škoro navede tko su te osobe koje žive u gradskom stanovima”

Urednica i novinarka Kristina Bojić rekla je kako Miroslav Škoro kaže da u drugom krugu treba neka pitanja postaviti i dati odgovore na njih – da je Tomašević izgradio karijeru zbog Bandića, pa da su neki iz njegova kruga na “gradskom proračunu”, da žive u “Bandićevim stanovima”, da su čistači proračuna. Tomašević je uzvratio.

“Rekao je pola ljudi u gradskim stanovima. Pa neka onda navede tko su te osobe. Čistači proračuna? I u uvodnom HTV-ovom prilogu je bilo koliko je puta on radio s gradom i državom”, kazao je.

Napominje da udruge u kojima je on radio nisu ništa dobile, već se radi o projektima koji se dobivaju na natječaju.

“Isti je slučaj s privatnim poduzećima u procesima javne nabave. Svaka je kuna točno određena proračunom”, dodaje.

Komentari