(tć) Bujasu poželio brzo ozdravljenje od korone, a Bujas njemu da ‘pronađe adekvatan posao’!

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas poduzetnika pozitivan je na koronavirus. Trenutno je u izolaciji i neće biti na sutrašnjoj prosvjednoj akciji poduzetnika protiv mjera Stožera.

Dobro osjeća, te ima povišenu temperaturu rekao je za N1.

“Supruga, ja i sin smo u samoizolaciju. Bio sam dva puta na testiranju, jutros sam bio na antigenskom testu i pozitivan sam. Išao sam i na PCR test, nadam se da ću biti negativan”, rekao je Bujas, te podsjetio na prosvjed poduzetnika najavljen za srijedu.

Prijavljeno je da će na prosvjedu biti 25 tisuća ljudi, ali Bujas ističe da ne zna koliko će točno ljudi doći. No, sve sudionike poziva na pridržavanje epidemioloških mjera i odgovornost.



Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić na Twitteru mu je poželio brz oporavak. Poznato je već kako Bujas u svojim nastupima otvoreno kritizira ministra Ćorića smatrajući ga jednim od ‘najgorih i najbahatijih’ ministara. Inače treba i podsjetiti kako je ministar Ćorić najavio kako će one objave Twitteru na koje će on osobno pisati potpisivati sa ‘(tć)’.

Bujasov odgovor bio je ekspresan:

“Hvala. A ja vama da što prije nađete adekvatan posao! Pozdrav od UGP-a…”, napisao je Bujas kao odgovor na Ćorićevu objavu.

Komentari